Contacteer ons

Contact Persoon : Liu

Telefoonnummer : 13332692681

WhatsApp : +8613332692681

Free call

[Alles wordt bijgewerkt] de Nieuwe gloednieuwe handtassen van douanedames op de bagage van Dongguan Zhuo

March 11, 2021

laatste bedrijfsnieuws over [Alles wordt bijgewerkt] de Nieuwe gloednieuwe handtassen van douanedames op de bagage van Dongguan Zhuo  0

Samenvatting: De bagage van Zhuoyan op de nieuwe dameshandtas

 

In Maart, zal alles worden bijgewerkt om de marktvraag te ontmoeten. In het nieuwe jaar, heeft de ontwerper van de bagageversie van Dongguan Zhuo ook een verscheidenheid van modieuze zakken ontwikkeld, die op diverse platforms voor manierdames worden bijgewerkt die van schoonheid houden van het leerzakken van Dongguan te kopen Zhuo de handtassen van de Douanedames. Gevestigd in 2010, zal de bagage van Zhuo Yan, tellende geschiedenis van 6 jaar van dit jaar van ontwikkeling, de gebruikelijke praktijk volgen en zal nieuwe producten aan klanten bij alle kortingen verkopen. Betaal nieuwe en oude klanten voor hun unanieme steun en erkenning van de bagage van Zhuo terug Yan!

 

Na jaren van ontwikkeling en precipitatie, heeft Zhuo Zheng altijd het bedrijfsprincipe van „Kwaliteit, de Dienst, Beheer, en Technologie“ aangehangen; met het geestelijke concept „het De weg bereiden, zijn de Innovatie, en People-oriented“, hoge niveaus van kwaliteit, de bevredigende dienst, en Concurrerendere prijzen, uitstekend beheersteam, en professioneel beheerspersoneel de sluitstenen van de regelmatige groei van Zhuo Yan. Met de collectieve opdracht van „Nadruk bij het produceren van de goederen van uitstekende kwaliteit, zal Zhuo Zheng de wereld“ reizen, en is geëngageerd aan de ontwikkeling van de de bagageindustrie van China en bijdraagt tot zijn sterkte.

 

 

Maart is ook een belangrijke maand, die het verleden en de toekomst verbinden. Leg goede fundamenten één jaar, zal de volgende regeling nog meer vlot zijn! Als u de zakken van nieuwe vrouwen op dit ogenblik nodig hebt, zou u ook naar de „bagage van Zhuo“ op Baidu kunnen zoeken krijgen om ons omhoog dicht te kennen! Nu kunt u van meer kortingen genieten wanneer het verwerking van de zakken van vrouwen in partijen!

 

 

Professionele kosmetische zak/portefeuille/kaartzak/handtas/fabrikant, de fabriek van de leerverwerking, de fabriek van de portefeuilleverwerking, de fabriek van de de portefeuilleverwerking van mannen/van vrouwen (mannen/vrouwen), maandelijkse output 300.000 stukken, goede kwaliteit, lage prijs, grote hoeveelheidsprijs beter, Adres: De Liaobustad, Dongguan-Stad, onthaal komen de fabriek inspecteren, ons bedrijf heeft een tak in Yunnan, kan steekproeven en tekeningen verwerken en produceren, is de bemonsteringstijd één week, en de massaproduktietijd is 30 dagen; Co. van de de bagagekleding van Dongguanzhuozhen, Ltd, contactpersoon: Misser Liu, telefoonaantal: 0769-22463679; 13332692681.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

maggie@zyachina.com
+8613332692681
13332692681
13332692681