Contacteer ons

Contact Persoon : Liu

Telefoonnummer : 13332692681

WhatsApp : +8613332692681

Free call

De installatie van de de bagageverwerking van Zhuoyan versterkt het onderzoek naar de technologie van de leerverwerking

June 16, 2021

laatste bedrijfsnieuws over De installatie van de de bagageverwerking van Zhuoyan versterkt het onderzoek naar de technologie van de leerverwerking  0

Of een fabriek van de leerverwerking goed doet kan van twee aspecten worden gezien. Men is het bestuursniveau van de fabriek van de leerverwerking, en andere is het ambachtniveau van de fabriek. More and more klanten die de verwerkingsinstallaties zoeken van leergoederen zullen groot belang aan nieuwe technologie hechten.

 

Als traditionele ambachtsindustrie, kan de leerverwerking slechts omhoog met de ontwikkelingstendens van The Times slechts door ononderbroken innovatie in technologie houden. Onlangs, heeft de installatie van de het leerverwerking van Zhuo Zhen ook inspanningen georganiseerd om het onderzoek en de ontwikkeling van procestechnologie te versterken. Met inbegrip van een verscheidenheid van leerbagage het vormen processen, nieuwe hardware en leermaterialen, enz., om ervoor te zorgen en dat het niveau van de technologie van de fabriek onophoudelijk beter is bij het front van de industrie te zijn.

 

De bagage van Zhuoyan wordt als een midden/high-end leergoederen geplaatst die fabriek verwerken, en de behulpzame klanten zijn ook bezorgd over productkwaliteit en vakmanschap. De bagage van Zhuoyan zal, merkwaarde met klanten ontwikkelen leren en vorderen en blijven tot stand brengen, en een betrouwbare fabriek van de leerverwerking voor klanten worden.

 

 

Professionele kosmetische zak/portefeuille/kaartzak/handtas/fabrikant, de fabriek van de leerverwerking, de fabriek van de portefeuilleverwerking, de fabriek van de de portefeuilleverwerking van mannen/van vrouwen (mannen/vrouwen), maandelijkse output 300.000 stukken, goede kwaliteit, lage prijs, grote hoeveelheidsprijs beter, Adres: De Liaobustad, Dongguan-Stad, onthaal komen de fabriek inspecteren, ons bedrijf heeft een tak in Yunnan, kan steekproeven en tekeningen verwerken en produceren, is de bemonsteringstijd één week, en de massaproduktietijd is 30 dagen; Co. van de de bagagekleding van Dongguanzhuozhen, Ltd, contactpersoon: Misser Liu, telefoonaantal: 0769-22463679; 13332692681.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

maggie@zyachina.com
+8613332692681
13332692681
13332692681